33 mm bariyerli Bondex sünger, ses yalıtımı için özel olarak tasarlanmış bir malzemedir. Bu sünger, iki yüzü Bondex olan bir malzeme üzerine 3 mm kalınlığında ağır ses yalıtım bariyeri lamine edilerek ses yalıtım değerini artırmak amacıyla üretilmiştir . Malzemenin ağırlığı 6,5 kg/1 m²’dir. Bariyerli Bondex sünger, diğer ürünlere oranla çok daha yüksek ses yalıtımı sağlar. Esnek yapısı sayesinde girintili çıkıntılı yüzeylere rahatlıkla uygulanabilir. En büyük özelliği negatif ses yalıtımıdır, yani dışarıdan gelen sesleri kesebilme özelliğine sahiptir. Apartmanlarda diğer daireden gelen sesleri kesmek, pis su borularının ses izolasyonu, asansör odası ve stüdyodaki ses yalıtımları gibi birçok alanda kullanılabilir.

33 mm bariyerli Bondex sünger, ses yalıtımı için özel olarak tasarlanmış bir malzemedir.

  1. Yüksek Ses Yalıtımı: Bariyerli Bondex sünger, diğer ürünlere oranla daha yüksek ses yalıtımı sağlar. Esnek yapısı sayesinde girintili çıkıntılı yüzeylere rahatlıkla uygulanabilir.
  2. Negatif Ses Yalıtımı: Dışarıdan gelen sesleri kesme özelliğine sahiptir. Apartmanlarda diğer daireden gelen sesleri engellemek için idealdir.
  3. Ağırlık: 33 mm bariyerli Bondex sünger, 6,5 kg/1 m² ağırlığındadır.
  4. Lamine Yapı: İki yüzü Bondex olan bir malzeme üzerine 3 mm kalınlığında ağır ses yalıtım bariyeri lamine edilerek üretilmiştir.